FIRST WEEK PRACTICE SCHEDULE

Monday (T-shirts, shorts, helmets)	
August 6, 2012 (3 hours on field practice)	
6:30-8:00 a.m.	1 1/2 hours on field practice
8:15-9:30 a.m.	1 1/4 hours weight room/conditioning
1:30-2:00 p.m.	1/2 hour classroom instruction
2:15-3:45 p.m.	1 1/2 hours on field practice
4:00-5:30 p.m.	1 1/2 hours classroom "We are Holy Cross!"
6:00 p.m.	Team Dinner/Fundraiser Presentation follows (coupon sheets)/Booster Tickets
Tuesday (T-shirts, shorts, helmets)	
August 7, 2012 (5 hours on field practice)
6:30-8:00 a.m.	1 1/2 hours on field practice
8:15-9:30 a.m.	1 1/4 hours weight room/conditioning
4:00-5:30 p.m.	1 1/2 hours T-shirt/shorts only (no helmets-walkthrough)
6:00-7:30 p.m.	1 1/2 hours on field practice
	shirts, shorts, helmets)
	3 hours on field practice)
	,
6:30-8:00 a.m.	1 1/2 hours on field practice
4:00-4:30 p.m.	1/2 hour classroom instruction
4:45-6:15 p.m.	1 1/2 hours on field practice
6:30-7:30 p.m.	1 hour weight room/conditioning
Thursday (1st day pads)	
	5 hours on field practice)
1149450>, 2012 (- 10413 011 11414 P 140100)
6:30-8:00 a.m.	1 1/2 hours on field practice
3:30-4:00 p.m.	1/2 hour classroom instruction
4:15-5:30 p.m.	1 1/4 hours T-shirt/shorts only (no helmets-walkthrough)
6:00-7:30 p.m.	1 1/2 hours on field practice
7:45-8:30 p.m.	3/4 weight room/conditioning
	of the grant to the content of the c
Friday (pads)	
August 10, 2012 (1 1/2 hours on field practice)	
(20 0 00	4.4/0.1
6:30-8:00 a.m.	1 1/2 hours on field practice
1:15-2:15 p.m.	Team Buffet
2:45-3:45 p.m.	Team Builder/Bowling
Saturday (pads)	
	(5 hours on field practice)
7:00-8:30 a.m.	1 1/2 hours on field practice
9:00-10:00 a.m.	-
10:30-11:00 a.m	
	. 1 1/2 hours on field practice
12:45-1:30 p.m.	
1:30-2:30 p.m.	Weight room/Parent meeting while team lifts
•	